nkt cables er en førende global leverandør til energisektoren. Vi designer, producerer og markedsfører højkvalitetskabler og løsninger til segmenterne elektrisk infrastruktur, byggeri og bilindustri. Vores vision er at være førende med tilbud til vores kunder på innovative, højteknologiske og bæredygtige løsninger.

Vore fabrikker er blandt de mest moderne, fleksible og omkostningseffektive overalt, og vi investerer kraftigt for at holde dem på højeste teknologiske niveau. Miljøet er et vigtigt fokusområde med kulstofneutral produktion og affaldsforebyggelse som de vigtigste prioriteter.

Vores nye hypermoderne fabrik i Køln er den mest avancerede i verden.nkt cables har en omsætning på ca. EUR 1,1 mia. (2014) og beskæftiger omkring 3.200 medarbejdere. nkt cables er ejet af NKT Holding A / S (www.nkt.dk), der er noteret på den danske fondsbørs.

NKT Holding ejer en række virksomheder, der spænder over et antal brancher og har produktion på fire kontinenter. NKT-koncernen har ca. 8.800 medarbejdere verden over.

 

Se mere på www.nktcables.dk

 

0123456

Åbningstider

Hver mandag hele året

fra kl. 19 - 21.

 

Alle lørdage og skolefridage

fra kl. 13 - 17 i perioden fra uge 7 til og med uge 42

Aktiviteter

Se mere om specielle aktiviteter og

øvrige åbningstider her

Priser

Voksne 50 kr.

Børn 25 kr.

Børn under 4 år - gratis


Vi modtager betaling via Mobile Pay - men IKKE betalingskort

Fællesmuseum

På samme adresse kan du også besøge Odsherred Brandmuseum

Læs mere her